Novo neprijavljeno okupljanje ispred Vlade, policija najavila snimanje

SKUP ĆE SE ODRŽADI U 16 SATI

Novo neprijavljeno okupljanje ispred Vlade, policija najavila snimanje

Policija će snimati novo neprijavljeno javno okupljanje koje je planirano za danas u 16 sati ispred zgrade Vlade Crne Gore - saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Neprijavljeno javno okupljanje koje će se održati 23.05.2024. godine (četvrtak) u 16.00 časova ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da ćeu UN podržati Rezoluciju o Srebrenici. Snimanje će se vršiti 23.05.2024.godine (četvrtak) u vremenskom periodu od 15.00 časova do završetka okupljanja - naveli su u saopštenju.

Dodaju da će, shodno procjeni rukovodioca obezbjeđenja od 16.00 sati, sljedeće ulice biti zatvorene za saobraćaj: od Bulevara Stanka Dragojevića do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, od Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i od zgrade Stare Vlade Crne Gore do starog grafičkog.

Podsjećamo, par stotina crnogorskih građana okupilo se juče ispred zgrade Vlade kako bi izrazili protest protiv namjere Crne Gore da glasa za Rezoluciju o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama. Iz Uprave policije (UP) su kazali da okupljanje nije prijavljeno.

Okupljeni su nosili ruske zastave, trobojke, ali i državne zastave Srbije. Osim toga, nekolicina građana nosila je majice sa slovom Z koje predstavljaju simbol ruske agresije na Ukrajinu.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.