Seve, vrati Nati krpe!
Severina Vučković

Plagirala stajling srpske zvijezde

Seve, vrati Nati krpe!

Ako je iz serije „Sulejman Veličanstveni“ Severina Vučković pokupila ideju za pjesmu „Hurem“, onda je za spot za ovu numeru ideje za stajling, po svemu sudeći, preuzela od svoje sprske koleginice Nataše Bekvalac.

U ekranizaciji numere „Hurem“, Severina se pojavlje u zlatnom ogrtaču sa resama, koji je isti kao onaj koji je na dočeku Srpske nove 2012. godine nosila Nataša Bekvalac u jednom beogradskom klubu. 

Iako u pojedinim dijelovima spota Severina preko zlatnog ogratača sa resama ima i lance, u drugim se jasno može vidjeti da je ovaj komad garderobe istovetan kao onaj u kojem se Bekvalčeva pojavila na svom nastupu pre gotovo dvije godine. Za razliku od Nate, koja je ispod ovog ogrtača imala majicu i preko njega pojas, sudeći po fotografijama, Seve nije imala ništa.

Dok je Splićanka javno priznala da je pjesma „Hurem“ nastala kao posledica upečatljivog lika glavne junakinje serije „Sulejman Veličanstveni“, odakle joj inspiracija za stajling nije otkrila u izjavama koje je davala za vrijeme snimanja. S druge strane, ona je u emisiji „Exkluziv“ otkrila da je mnogo vremena provjela viseći na sajli. 

- Visila sam na sajli jedno sat i po i poslije toga sam morala da se odmorim jedno dva sata jer mi se poremetio centar za ravnotežu - ispričala je Vučkovićeva, koja se ovih dana sa nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem na sudu bori za starateljstvo nad sinom.

 

(Alo.rs)