Raspisan tender za zamjenu stolarije na školi

Raspisan tender za zamjenu stolarije na školi "Vasa Pavić"

Iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija saopšteno je da je raspisan tender za kompletnu zamjenu spoljašnje stolarije na objektu Umjetničke škole za muziku i balet "Vasa Pavić".

"Projekat je rađen u skladu sa najsavremenijim konzervatorskim standardima jer se radi o objektu koji ima status nepokretnog kulturnog dobra od lokalnog značaja", navode iz ministarstva.

Projekat podrazumijeva i adaptaciju male koncertne dvorane.

Procijenjena vrijednost radova je oko 400.000 eura.

Izvor:RTCG 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.