Zet ubio taštu, a tast zeta

Zet ubio taštu, a tast zeta

Tragom vremena

Teška porodična trgedija

Porodična tragedija dogodila se sedmog oktobra 2004. godine u danilovgradskom selu Sekulići.

Milan Prelević (36) je provalio u kuću svog tasta . Na licu mjesta je ubio svoju taštu Mariju Prelević (57) i ranio tasta Vuka Prelevića(58).

Pošto je Kaleziću zakočio pištolj, njegov tast ga je usmrtio sa nekoliko uboda nožem u stomak.

Krvavom piru je prethodio odlazak Violete Kalezić sa svoje troje djece od svog supruga, sa kojim je živjela u selu Brijestovo u Danilovgradu.

Milan koji je radio u spuškom zatvoru, tada je bio u noćnoj smjeni, požalio se kolegama da mora da ide kući jer mu je dijete bolesno i odatle otišao kod Prelevića.

Marija Prelević se prva probudila čuvši lupanje na vratima, ali mu nije otvorila.

Kalezić je nakon toga pištoljem razbio staklo na vratima ušao u kuću i pucao tašti u glavu.

U tom trenutku se poajvio tast Vuk kojeg je Milan ranio u desno rame.

Pošto se Kaleziću u trenutku zaglavio pištolj , Vuk Prelević je dohvatio nož sa stola i nekoliko puta ga ubo u stomak.

Zet, tast i tašta su  prevezeni u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore. Marija Prelević je nedugo poslije operacije preminula.

Violeta I Milan su bili u braku sedam godina. U poslednje vrijeme neposredno pred tragediju imali su problem koje nikako nisu mogli da prevaziđu.

Danilovgrađani pričaju da je Milan bio miran I vrijedan čovjek, ali da ga je njegova ljubomora dovela do strašne tragedije.

Na brdašcetu iznad kuće u Sekulićima dan nakon ubistva vidjeli su se krvavi tragovi.

Grobna tišina i krv na stepeništu  svjedočili su nezapamćenoj tragediji u ovom kraju.

Dvije porodice zavijene u crno.

Autor:J.M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.