TRI DANA POSLIJE LIKVIDACIJE ALMIRA M. I DALJE BEZ ZVANICNOG SAOPŠTENJA  ZA  JAVNOST  OD STRANE TUŽILAŠTVA I POLICIJE

ALMIR M. LIKVIDIRAN U SAČEKUŠI U TOMAŠEVU KRAJ BIJELOG POLJA

TRI DANA POSLIJE LIKVIDACIJE ALMIRA M. I DALJE BEZ ZVANICNOG SAOPŠTENJA ZA JAVNOST OD STRANE TUŽILAŠTVA I POLICIJE

Tri dana poslije sačekuše i likvidacije Almira M. zabrinjavajuća je činjenica zašto ćuti Bjelopoljsko više tužilaštvo, policija , zašto ne izlaze sa saopštenjem, javnost želi da zna ko je likvidirao Almira M. ?

Ko je ubica ili ubice,ko su pomagači,zašto je ubijen ?

Pored puta koji vodi od magistrale ka Tomaševu i obratno, ima instalirano na desetine kamera što javnih što tajnih, čudno je  da policija već tri dana  ne može da provjeri i otkrije koja su se auta kretala tim seoskim putem tog dana, koje su tablice auta, lica vozača, suvozača, i tačno utvrde ko je bio  u prolazu,a ko na  mjestu likvidacije tog dana ? 

 

Čovjek je brutalno likvidiran, zašto nema izjave za medije od  zvaničnika policije i tužilaštva, da se upozna javnost o brutalnoj likvidaciji koja se desila u selu  Tomaševu kraj Bijelog Polja  ? 

 

tom

 

MISTERIOZNA TIŠINA IZ BJELOPOLJSKOG TUŽILASTVA I POLICIJE 

Red je i obaveza državnih službenika  da obavijeste javnost o događaju, a i da upozore građane ako se ubica ili više njih poslije izvršene  likvidacije

 kriju po okruženju , naoružani,i mogu ponoviti zločin .

Zabrinjavajuća tišina povodom ove brutalne likvidacije u našem komšiluku, koja dolazi od tužilaštva i policije navodi građane na to da počinju da sumnjaju u rad policije i tužilaštva, što naravno nikom ne ide u korist.

 

ALMIR M. UBIJEN U SAČEKUŠI U TOMAŠEVU 

Kako je Kodex pisao prije tri dana u poslije podnevnim časovima  na putu od Tomaševa u pravcu Bijelog Polja brutalno je u sačekusi likvidiran Pljevljak Almir M.
Kako nezvanično saznajemo pogođen je  sa više projektila iz jednog ili više oružja tj.tačnije tri metka , u  predjelu vrata, stomaka i nogu, nakon čega je ubrzo nastupila smrt.

Rođaci od Almira.M. za portal Kodex izjavili da su se čuli sa njim samo sat vremena prije tog događaja i da je bio dobro raspoložen i nasmijan,i da je između ostalog naručio da kupe za njega jedno auto u Njemačkoj.
Te kažu,da glasine koje su počele da kruže  o navodnom samoubistvu koje su se juče plasirale u javnost  plasiraju u stvari  saučesnici i pomagači ovog ubistva sa namjerom da prikriju ovaj zločin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.