Vladimir Ivanović direktor CEDIS-a
VLADIMIR IVANOVIĆ/ - FOTO: CEDIS

Vladimir Ivanović direktor CEDIS-a

Odbor direktora CEDIS-a imenovao je Vladimira Ivanovića za izvršnog direktora te kompanije, potvrđeno je Danu nezvanično.

On je dva mjeseca bio vršilac dužnosti, a odbor ga je na današnjoj sjednici izabrao na mandat od četiri godine.
Ivanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore na smjeru energetika 2005. godine, a od 2007. je bio na mjestu inžinjera u Službi za mjerenje.
Od Od 2010. do 2015. godine bio je šef Službe za mjerenje u Elektrodistribuciji Podgorica, a zatim šef Službe za mjerenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta, Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, a zatim u CEDIS-u.
Tokom 2017. godine je kratko bio na poziciji šefa Centra za mjerenje u Operativnoj direkciji CEDIS-a, dok je od maja 2021. godine bio rukovodilac Operativne direkcije u CEDIS-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.