MC Stojan bio u vezi sa starletom „oro”
Mc Stojan Milica Živanović

Zabavljao se sa novom internet zvijezdom

MC Stojan bio u vezi sa starletom „oro”

Prije nego što se „istakla“ na „prijemnom ispitu za starlete“, tokom kojeg je odgovarala na pitanja iz opšte kulture i otkrila da je „oro“ najveća ptica, Milica Živanović bila je, kako se može čuti, u vezi sa Markom Stojkovićem, poznatim kao Em-Si Stojan, koga je upoznala na snimanju spota. Kako za „Alo!“ tvrdi izvor blizak Stojanu.

Stojan će teško priznati da je bio u vezi sa Milicom poslije ovog blama, ali oni su se malo zabavljali, a upoznali su se kada su Cvija i on snimali spot za pjesmu „Ne znam gde sam“. Na tom snimanju bilo je mnogo djevojaka, ali Milica je bila najprodornija i privukla je Stojanovu pažnju. Među njima je stvarno bilo strasti i dok su mu druge djevojke jedva prilazile tokom snimanja, on je muvao Milicu. Njih dvoje su neko vrijeme bili zajedno, ali onda su raskinuli bez teških riječi - priča izvor, koji dodaje da je Stojanu bilo mnogo stalo do Milice, ali da je sada veoma razočaran njenim pojavljivanjam u klipu „Prijemni za starlete“.

Ovo što se pojavilo na „Jutjubu“ nas je sve iznenadilo, ovo Milici stvarno nije trebalo. Stojan se stvarno iznervirao, ali šta da radi, nema on veze s tim - priča izvor za „Alo!“. O njegovoj vezi sa sada već čuvenom starletom „oro“ pokušali smo da saznamo nešto više te smo kontaktirali sa Stojkovićem, ali naš izvor očigledno je bio u pravu jer je Stojan negirao bilo kakvu povezanost sa Milicom u prošlosti.

 

- Upoznao sam je na snimanju spota, ali sa njom nisam imao ništa. Sada sam u stabilnoj vezi, a sa Milicom nisam bio ni u kakvom odnosu - kratko je rekao Stojan, koji je bio student Ekonomskog fakulteta, te je šteta što sa Milicom nije proveo više vremena kako bi joj, ako ništa drugo, preneo malo svog znanja.

U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo Milicu ali nismo uspeli da dobijemo njen komentar.