Simijanović: Ako Vampir krene na svoju ruku, odmah ga pržimo preko Maradone

Simijanović: Ako Vampir krene na svoju ruku, odmah ga pržimo preko Maradone

Bivši šef kriminalističke policije Centra bezbjednosti Bar Ilija Vasović i optuženik Aleksandar Mrkić, koji je nedostupan crnogorskim vlastima, razmijenili su od 9. januara do 21. januara 2021. godine 263 poruke na nekad zaštićenu „Skaj“ komunikaciju. Među transkriptima, koje je objavio portal Libertas, ima i poruka lažnog diplomate Stevana Simijanovića u kojima prepričava detalje sa sastanka kod kontroverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića na kojem su dogovorili šverc cigareta.

Jedna od poruka Stevana Simijanovića, lažnog diplomate bila je „Ako Vampir krene na svoju ruku, odmah ga pržimo preko Maradone“. Iz komunikacija koje je objavio portl Libertas nije se moglo vidjeti kome je Simijanović uputio poruke.

Iz do sada objavljenih transkripata ispostavilo se da je Vampir šifrovano ime za Miodrag Davidovića, dok je Maradona, prema svemu sudeći, još jedan od kodnih imena za tadašnjeg potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Iz transkripata koje je objavio portal Libertas, Simijanović govori o detaljima sa sastanka kod Davidovića kome je prisustvovao i Vasović. Lažni diplomata kaže nekoj osobi da je prezadovoljan kako je protekao susret, ali napominje da je „Vampir“ opasan uz konstataciju „vidio si sam“. Simijanović toj osobi saopštava da je na „ kulturan način pokazao da je čvrst“.

- Maradona se izjasnio i dao zleno. Oni su sjeli sa mnom i dogovorili svoje. Ali veza sam im ja. Maradona nema direktan kontak sa Vampirom. A ako ovaj slučajno proba na svoju ruku odmah ga preko Maradone pržimo – navodi Simijanović.

prep

Libertas objavio nove transkripte razgovora

Podsjećamo, bivši šef kriminalističke policije iz Centra bezbjednosti Bar Ilija Vasović uhapšen je u četvrtak ujutro, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo zloupotreba službenog položaja u produženom trajanju.

Vasoviću su lisice stavili službenici Specijalnog policijskog odjeljenja, dan poslije objavljivanja „Skaj“ komunikacija koje je u srijedu plasirao portal Libertas u kojima je on jedan od aktera. Njemu je određeno zadržavanje od 72 sata ,a večeras će biti priveden sudiji za istrage koji će se izjasniti o pritvoru.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.