Uhapšen osumnjičeni u Podgorici: Prijetio maloljetnicima, pa uzeo novac
Ilustracija

Uhapšen osumnjičeni u Podgorici: Prijetio maloljetnicima, pa uzeo novac

Policija je juče u Podgorici pronašla i lišila slobode E.R.(26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu dva maloljetna lica iz Podgorice, saopšteno je iz MUP-a.

"On je oštećenima prišao dok su prolazili kroz park i uz prijetnje ih hvatao za garderobu i tražio novac, koji su mu oštećeni dali, nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Par dana kasnije, E.R. je na izlazu iz parka u istom dijelu grada, ponovo zaustavio ova dva lica kojima je uputio prijetnje po život i tijelo. Imenovani će biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", dodaje se u saopštenju.

Takođe, službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela protiv imovine, procesuirali dva lica.

"Službenici Stanice kriminalističke policije za suzbijanje imovinskog kriminaliteta su podnijeli krivičnu prijavu protiv J.P.(40) zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa na štetu jednog marketa za prodaju kozmetičkih proizvoda u tržnom centru u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Ona je 4. juna, usljed nepažnje zaposlenih uspjela da otuđi kozmetičke i druge proizvode u vrijednosti od 562,00 eura, i napusti objekat, dodaje se u saopštenju.

Policija je sprovodeći radnje iz svoje nadležnosti identifikovala lice i o navedenom obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.