Šehović: Šovinistička izjava Kovačevića zaslužuje samo prezir i žaljenje

Šehović: Šovinistička izjava Kovačevića zaslužuje samo prezir i žaljenje

Nesrećna izjava Kovačevića, umjesto ozbiljnijeg komentara, zaslužuje samo prezir i žaljenje! Jer su mudriji s punim pravom davno kazali da mržnja nikada nije bila usmjerena prema drugima, budući da ona razara samo onoga ko je nosi, saopštio je predsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

Šehović ističe da će gore od izjave Kovačevića biti samo ćutanje parlamentarne većine.

"Od njega i njegovih šovinističkih poruka, kojima je inače sklon da zatrpava javni prostor, jedino će biti gore njegove kolege iz parlamentarne većine ukoliko ovu skandaloznu i ničim izazvanu izjavu prećute. Primitivizam koji je s pravom zgrozio crnogorsku javnost, će vjerujem otvoriti oči i onima koji se još uvijek premišljaju da li da sa Kovačevićem i njemu sličnima uskoče u 'evropsku' Vladu", napisao je Šehović.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.