Uhapšen crnogorski državljanin, osumnjičen da je udario motociklistu pa pobjegao
Ilustracija

Uhapšen crnogorski državljanin, osumnjičen da je udario motociklistu pa pobjegao

Novopazarska policija uhapsila je državljanina Crne Gore S.Z. zbog toga što je kolima udario vozača motocikla i pobjegao sa lica mjesta, prenosi portal danas.rs.

Sumnja se da je S.Z, upravljajući “pasatom” u mjestu Batrage kod Ribarića, prilikom preticanja udario u motocikl kojim je upravljao Beograđanin, a potom napustio lice mjesta.

Motociklista je od zadobijenih povreda kasnije preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, S.Z. je određeno zadržavanje do 48 sati.

On je osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.