Mašković: Najviše se odlasku Olivere Injac raduje Borovinić Bojović

Mašković: Najviše se odlasku Olivere Injac raduje Borovinić Bojović

Reakcija odlazeće predsjednice Skupštine Glavnoga grada je u najmanju ruku čudna, zato što je javna tajna da se upravo ona najviše obradovala inicijativi za razrješenje gradonačelnice Olivere Injac, maštajući da će sjesti u njenu fotelju, poručio je odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

O detaljima, koji su nam dobro poznati, za sada ne bih govorio, kazao je Mašković.

On je poručio predsjednici Skupštine opštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović, za koju kako kaže, još uvijek nijesu utvrdili kojoj tačno partiji pripada i koga predstavlja da ne brine.

“Građani Podgorice će uskoro na birališta, a gospođa Borovinić Bojović, sve su prilike, će nakon izbora ići za Rusiju. A ne u fotelju gospođe Injac, koju potajno priželjkuje.” naglasio je Mašković na mreži X.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.