Vuković: Nemamo stav jer inicijative nismo dobili

Vuković: Nemamo stav jer inicijative nismo dobili

Ukoliko definitivno nema dogovora između Pokreta Evropa sad i Pokreta za Podgoricu mi ćemo inicirati da se ova situacija riješi u okviru postojeće većine u Glavnom gradu, poručila je Vuković (URA).

Građanski pokreta URA još nije primio inicijative za razrješenje gradonačelnice i skraćenje mandata Skupštini, pa se unaprijed ne možemo izjasniti o njima, saopštila je Milena Vuković, šef kluba odbornika partije u Skupštini Glavnog grada. 

–Ukoliko definitivno nema dogovora između Pokreta Evropa sad i Pokreta za Podgoricu mi ćemo inicirati da se ova situacija riješi u okviru postojeće većine u Glavnom gradu. Mi smo sa tim ljudima formirali vlast i mislim da je u redu da ovu situciju sa njima i razriješimo. Podvlačim, Građanski pokret URA nema stav o ovim inicijativama jer ih nismo dobili. Vidjeli smo medijske nastupe odbornika Maškovića koji je najavio da je inicijative dostavio svim odbornicima, što trenutno nije situacija – rekla je Vuković.   

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.