Kilogram malina deset eura

Kilogram malina deset eura

Stigle su i maline, pa je za 250 grama ovog voća neophodno izdvojiti 2,50 eura.

Na zelenoj pijaci u Gintaši prodavci nude veliki izbor voća i povrća. Kilogram jagoda cijenjen je od tri do četiri, dok su banane od 1,50 do dva eura. Breskve, kajsije i nektarine prodavci nude za po četiri eura po kilogramu, a pomorandže su jeftinije i koštaju dva eura. Pipun po kilogramu košta euro, a lubenica je 50 centi skuplja. Trešnje su juče cijenjene od šest do sedam, a kruške od tri do pet eura. Za kilogram limuna neophodno je izdvojiti od dva do 3,50, dok su jabuke dva eura.

Pojeftinio je mladi krompir, pa je za sitniji neophodno izdvojiti 80 centi, a nešto krupniji koštao je euro. Kilogram paradajza prodaju od 1,50 do dva, dok se krastavac može kupiti za euro. Šargarepa je od 1,50 do dva eura, a bijeli kupus euro, dok su paprike od dva do tri eura. Za tikvice neophodno je izdvojiti euro. Prodavci su juče prodavali i tri klasa za dva eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.