Muzika: Uhapšen Džastin Timberlejk, vozio pod dejstvom alkohola

Muzika: Uhapšen Džastin Timberlejk, vozio pod dejstvom alkohola

Timberlejk je otvoreno govorio u prošlosti da mu je potrebna pomoć zbog prekomernog konzumiranja pića

Američki pevač Džastin Timberlejk uhapšen je u Njujorku zbog vožnje u alkoholisanom stanju, potvrdili su lokalni zvaničnici za BBC.

Pritvoren je i optužen u utorak ujutru 18. juna, navodi se u saopštenju tužioca okruga Safok, ali drugih detalja o slučaju za sada nema.

Timberlejk je uhapšen u Sag Harboru, bogatom selu oblasti Hempton, popularne letnje destinacije mnogih poznatih ličnosti na Long Ajlendu.

BBC je kontaktirao njegovog advokata za komentar

Bivši je član američkog dečačkog benda NSYNC iz Orlanda.

Pored toga je i glumac, kantautor i jedan od najprodavanijih izvođača na svetu.

Timberlejk je otvoreno govorio u prošlosti da mu je potrebna pomoć zbog prekomernog konzumiranja pića.

U državi Njujork kazne za vožnju u alkoholisanom stanju kreću se između godinu dana zatvora, kazne od hiljadu dolara i oduzimanje vozačke dozvole na najmanje šest meseci.

Timberlejk je trebalo da ima dve predstave u Čikagu 22. i 23. juna, a potom i nastup i u njujorškom Medison Skver Gardenu nekoliko dana kasnije.

Dvostruki je dobitnik Gremi nagrade, poznat je i po ulogama u filmovima The Social Network i Friends With Benefits.

Oženjen je glumicom Džesikom Bil sa kojom ima dvoje dece.

 

Izvor:AGENCIJE

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.