DPS Nikšić: Pod pritiskom opozicije rješavaće se problem zatvorenog bazena u Nikšiću
Demokratska partija socijalista

"Drašković nesposoban i cijela se država mora dići na noge da bi se problem riješio"

DPS Nikšić: Pod pritiskom opozicije rješavaće se problem zatvorenog bazena u Nikšiću

Umjesto što pravi zasjede po nikšićkim lokalima i fizički nasrće na političke neistomišljenike, direktoru Sportskog centra Nikšić, Bošku Draškoviću bi bolje bilo da se aktivnije pozabavi time što bazen mjesecima ne radi usljed kvara na pumpama, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u gradu pod Trebjesom.

"To što bazen ne radi, osim na redovne posjetioce i rekreativce, najviše se odrazilo na nikšićku djecu, koja se aktivno bave vaterpolom i plivanjem. Dakle, usljed toga što je bazen u Nikšiću već duže neupotrebljiv, zbog nesposobnosti aktuelnog menadžmenta SC Nikšić, najviše ispaštaju djeca, koja ne mogu da, zajedno sa svojim trenerima, realizuju treninge u skladu sa rasporedom na koji su navikli", kazali su iz DPS-a. 

Poručuju da menadžment na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem neznaven i nesposoban da rukovodi kompleksnim sistemom kakav je SC Nikšić, slikovito prikazuje i slučaj da se radi rješavanja ovog problema, osim Opštine Nikšić, na noge morala dići i cijela država, pri čemu misle na državna preduzeća počev od CEDIS-a do EPCG.

"N’o bar je, pod pritiskom opozicije koju predvodi DPS, pod kojim nedostojanstveni Boško Drašković očigledno puca, prvi korak načinjen kako bi se riješio problem zatvorenog bazena usljed kojeg štetu trpe samo i isključivo građani, dok direktor Drašković i njegova svita, uprkos izostanku rezultata, uredno svakog prvog u mjesecu prime platu iz budžeta istih tih građana", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.