DPS Nikšić: Kovačeviću, ne budi dovijeka kukavica - stani jednom u životu iza onoga što si rekao

DPS Nikšić: Kovačeviću, ne budi dovijeka kukavica - stani jednom u životu iza onoga što si rekao

Kako to obično i biva, iznalazeći bijedna opravdanja, u koja niko normalan ne vjeruje, Marko Kovačević, svjestan da se sam uvalio u nevolju, ponovo bježi od izrečenog - poručili su u nikšićkom DPS-u nakon što je predsjednik Opštine Nikšić juče rekao da je „izvršeno nasilje“ nad njegovom izjavom tokom obilježavanja godišnjice bitke na Grahovcu kada je kazao „da će sa onima koji im ne budu braća postupati kao sa Turcima“.

U Nikšićkom DPS-u kažu da Kovačević sad „na tako jadan način“ crnogorskoj javnosti pokušava da objasni kako u njegovim riječima “ako neko neće da budemo braća i ako hoće više da liče na Turke, onda ćemo u budućnosti bogami sa njima kao prema Turcima postupati”, nema poziva na obračun sa onima koji ne pripadaju njegovom nacionalnom i ideološkom krugu.

- Hoće uzaludno isprepadani Marko građankama i građanima da pojasni da treba više da vjeruju njemu negoli sopstvenim ušima i očima. Mnogo je puta Marko Kovačević pokazao da mu smetaju oni koji nijesu kao on i njemu slični. Profilisao se sada, za svoju fotelju uplašeni, Marko Kovačević kao raspirivač mržnje i netrepeljivosti, stvarajući biografiju dokazanog fašiste, tako da niko nikad i niđe na svijetu, a kamoli u Nikšiću, ne može povjerovati u njegovu licemjernu i manipulatorsku priču o pomirenju - istakli su u saopštenju.

Cijene da niko više ne može biti iznenađen „time što i ovog puta pokušava da kroz očite manipulacije i laži opere sebe i svoju stranku od sramotne besjede koja je izašla iz njegovih usta“.

- N’o to samo još jednom potvrđuje činjenicu da je Kovačević jedna obična kukavica koja nikada neće stati iza svojih riječi. Zaključno, ostaje da vidimo da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela - zaključili su u nikšićkom DPS-u.

Podsjećamo, Više državno tužilaštvo povodom sporne izjave Kovačeviča formiralo predmet. Klub odbornika „Evropski tim za Nikšić“ predao je inicijativu za njegovo razrješenje, a nikšićka Ura juče mu je otkazala podršku.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.