Klub odbornika DPS: Vlast u Danilovgradu je u krizi, lokalni parlament ne funkcioniše

Klub odbornika DPS: Vlast u Danilovgradu je u krizi, lokalni parlament ne funkcioniše

Sve što se u posljednje vrijeme događa u Opštini Danilovgrad, samo svjedoči koliko je lojalna vlast navodno stabilna i jedinstvena.

Da postoji zera odgovornosti, odbornici vladajuće većine bi podnijeli ostavke, jer je očigledno da lokalni parlament ne funkcioniše, saopštili su iz Kluba odbornika DPS Danilovgrad.

- Sjednica koja je trebalo da se održi juče, 25.06.2024. godine, na kojoj smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, nije mogla biti održana zbog nedostatka kvoruma od strane vladajuće većine. Da je saziv lokalnog parlamenta pred raspadom svjedoči i to što se odluke donose relativno malom podrškom. Veliki infrastrukturni projekti se uopšte ne realizuju, tako da saopštenja lokalne uprave koja su iz politikantskih razloga pisana za one van Danilovgrada, zamajavaju građanke i građane Danilovgrada - naveli su u saopštenju.

Smatraju da vlast treba prije svega da objasni Danilovgrađanima šta su im obećali, šta od obećanog počeli, a šta od početog završili.

- Poručujemo lokalnom PES-u, da pogleda u svoje redove kao i u rezultate izbora u Budvi i Andrijevici, i biće im jasno, ko se raspada a ko jača. Uostalom, najbolje će to pokazati prijevremeni izbori u Danilovgradu, koji će staviti tačku na javašluk, nerad i neodgovornost koju je pokazala odlazeća vlast u našoj opštini - zaključuju u Klubu odbornika DPS Danilovgrad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.