"Preklinjali da premijerski bude u ponedjeljak, sad nezadovoljni"

Premijer Milojko Spajić kaže da je opozicija tražila da premijerski sat bude u ponedjeljak, a sada kad je to omogućeno, kako dodaje, kod opozicije novo nezadovoljstvo i optužbe.

“Kolege iz opozicije su preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, a ne u subotu. Kad pristanem na to - novo nezadovoljstvo i optužbe. Kako da im udovoljimo?”, napisao je Spajić na mreži Iks.

Podsjetimo Kabinet premijera Milojka Spajića tražio je od Skupštine Crne Gore da premijerski sat, prethodno zakazan za danas, odloži za ponedjeljak 1. jul.

U dopisu se navodi da je Spajić onemogućen da prisustvuje sjednici zbog službene posjete Briselu.

Napominju i da je dio opozicije tražio pomjeranje premijerskog sata za ponedjeljak.
Podsjetimo sjednica Skupštine na čijem redu su Premijerski sat i poslanička pitanja bila je zakazana za danas u 11 sati.

Na ovaj Spajićev zahtjev opozicija je oštro reagovala optužujući ga za nepoštovanje parlamenta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.