Supruga ubijenog teroriste saslušana u Plavu: Oduzeti joj elektronski uređaji, a onda puštena na slobodu

Supruga ubijenog teroriste saslušana u Plavu: Oduzeti joj elektronski uređaji, a onda puštena na slobodu

Supruga Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče ubijen tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu, danas je privedena u Plavu, gdje nakon saslušanja puštena na slobodu, saznaje Standard.

Njoj su, kako saznaje Standard, tokom saslušanja oduzeti svi elektronski uređaji. Iz Uprave policije su demantovali informaciju srpske policije da je ona uhapšena i da će biti procesuirana.

“UP je postupila po zahtjevu kolega iz Republike Srbije i od nje prikupila obavještenja na tražene okolnosti.
Crnogorski organi za sprovođenje zakona stoje na raspolaganju organima Republike Srbije za dalju saradnju”, kazali su iz UP Standardu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Srbije(UKP) Ninoslav Cmolić ranije je saopštio da je MUP Crne Gore ekspresno došao do supruge teroriste, i da su oduzeti svi elektronski uređaji , te da će biti dalje procesuirana.

Podsjećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.