Abazović: Ako Mandić ne želi da Parlament postoji, neka kaže

Abazović: Ako Mandić ne želi da Parlament postoji, neka kaže

Ovakav način ponižavanja države nikada nije postojao, stav je Abazovića.

Predsjednik URA-e i poslanik u Skupštini Dritan Abazović komentarisao je za medije prekid premijerskog sata, odnosno potez poslaničkog kluba DPS da ustajući ispred predsjedavajućeg onemogući održavanje sjednice, kazavši da bi odgovor na nepoštovanje crnogorskih građana od Milojka Spajića treba da bude drugačiji.

Ovakav način ponižavanja države nikada nije postojao. On nas “voza”, a kada treba da se daju odgovori ispada da mu neko drugi ne da da nam ih pruži. Mi ovdje zbog građana, a ne da se šalimo. Moramo da pronađemo mehanizam da nastavimo dalje, a ako Andrija Mandić ne želi da Parlament postoji, onda neka kaže”, stav je Abazovića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.