Mugoša: Savez koji želi emancipovanu Crnu Goru prijeko potreban

Mugoša: Savez koji želi emancipovanu Crnu Goru prijeko potreban

Crnoj Gori je neophodan široki evropski savez koji istinski žele progresivnu, emancipovanu i prosperitetnu Crnu Goru kao prvu sljedeću članicu Evropske unije, poručio je poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša.

- Mnogi segmenti takve evropske Crne Gore su na ozbiljnom ispitu - poručio je Mugoša. 

Podsjetimo, Evropski savez, u kome će biti Socijaldemokrate (SD), Socijaldemokratska partija i Liberalna partija, zvanično će biti predstavljen danas u Podgorici.

Ranije su partijski organi SD, SDP, LP-a podržali formiranje saveza, nakon pregovora predstavnika partija.

- Podrška evropskih socijaldemokrata i liberala je još jedna potvrda neophodnosti stvaranja kredibilne političke platforme kao što je Evropski savez, koji će i po njihovim procjenama biti jedan od ključnih činilaca stabilne, prosperitetne i evropske Crne Gore. Vidjeli smo juče, prema ocjenama onih koji se profesionalno bave izbornom analitikom, da se ovom našem savezu projektuje potencijalni prostor za podršku 10-12 odsto birača Vidimo se večeras u 19 sati na predstavljanju nove nadstranačke političke platforme - Evropskog saveza - zaključio je Mugoša u objavi na mreži Iks. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.