Uhapšeni osumnjičeni za aktiviranje eksplozivne naprave ispred ugostiteljskog objekta u Cijevnoj
Ilustracija

Uhapšeni osumnjičeni za aktiviranje eksplozivne naprave ispred ugostiteljskog objekta u Cijevnoj

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjenosti "Centar", Odjeljenja bezbjednosti Podgorica lišili su slobode lice osumnjičeno za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja – A.S. (24), kao i osumnjičenog za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija – M.P. (28)
"Naime, sumnja se da je M.P. izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret na način što je zbog prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna sa licem koje je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta u mjestu Donja Cijevna, ispred istog odlučio aktivirati eksplozivnu napravu kako bi mu pričinio materijalnu štetu", saopšteno je iz UP-a. 
 
Na izvršenje predmetnog krivičnog djela za njegov račun podstrekao je lice A.S., na način što mu je dao precizna uputstva kako da neprimijećeno dođe do lica mjesta, a zatim na koji način da aktivira eksplozivnu napravu u cilju pričinjavanja materijalne štete.
 
Takođe se sumnja dakle, da je 24. juna oko 04.45 časova, A.S. aktivirao eksplozivnu napravu na pomenutom mjestu, na koji je način izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret, a nakon čega je od M.P., po završenom poslu dobio određenu novčanu nadoknadu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.