Nikolić odgovorio PES-u: Mali pas uvijek laje iz straha i kako bi se dokazao gazdi

Nikolić odgovorio PES-u: Mali pas uvijek laje iz straha i kako bi se dokazao gazdi

Saopštenja Pokreta Evropa sad kojim posljednjih dana zatrpavaju crnogorsku javnost, pokušajima napada na Demokratsku partiju socijalista, još jednom potvrđuju da svaki mali pas, u želji da se dokaže gazdi, uvijek bezopasno laje i cvili kako bi sakrio sopstveni strah, poručuje Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista.

"Ova alegorija vjerovatno najbolje opisuje tiradu nepismenih, nevaspitanih i lišenih političkog smisla uradaka koje PES štancuje, a u kojima se ređaju političke gluposti i borba za pravilnu upotrebu padeža u rečenici.

Vjerovali smo da ćemo u PES-u imati ozbiljnog konkurenta i partiju sa kojom ćemo se u godinama pred nama iskreno nadmetati u kvalitetu političke ponude, ali umjesto toga dobili smo još jednu blijedu kopiju DF-a i Demokrata iz početnih dana čija će brzina stropoštavanja rejtinga ući u političke udžbenike", navodi Nikolić. 

Kako kaže, tako danas PES, sa jednocifrenom podrškom birača, davljenički tumara i neodoljivo podsjeća na posljednje mjesece Vlade Zdravka Krivokapića.

"Samo što umjesto njega imamo mlađeg lažova i prevaranta Milojka Spajića koji izaziva transfer blama čitave crnogorske javnosti.

Finalno, o kriminalu i korupciji po običaju najviše pričaju oni koji su u njemu do guše pa tako i Milojko Spajić koji će prije ili kasnije morati da odgovori na pitanje koliku je štetu po državu izazvao ,,kupovinom” puta Meljine-Petijevići i koliku je ličnu korist iz toga prihodovao?

Iako trenutno uživa zaštitu selektivnog skaj tužioca Vladimira Novovića i to će jednom proći i doći će vrijeme za krivičnu odgovornost za brutalnu pljačku države na svim nivoima u posljednje četiri godine", poručuje Nikolić. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.