Slavica Popović prijavila policiji skrnavljenje groblja u Maslinama

Slavica Popović prijavila policiji skrnavljenje groblja u Maslinama

Podgoričanka Slavica Popović prijavila je policiji skrnavljenje groblja. Ona kaže da su sa porodične grobnice porodice Popović na groblju Vasiljevac u sklopu kasarne u Maslinama pokradene mesingane alke, slova ali i polomljena ploča.

– Rođak me zvao da mi kaže da je grob oskrnavljen. Polomljena je ploča, a preko 50 mesinganih alki i slova je brusilicom skinuto sa spomenika. Sa svih grobnica su poskidane alke, ali naša je najviše uništena. Na ovom groblju su mi sahranjeni suprug, svekar, svekrva. To je groblje Staro Kuča gdje se sahranjuju Jokanovići, Popovići, Ivanovići i Pajovići – saopštila je Popović.

Ona kaže da je policija izašla na teren i izvršila izviđaj.      

– Policajac mi je rekao da je tužiteljka slučaj kvalifikovala kao krivično djelo i proslijedila ga na dalje postupanje – rekla je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.