Rade ostavio Milicu zbog prevare
Milica i Rade

Milica-Dva momka a nijednog ne vara

Rade ostavio Milicu zbog prevare

Nijedna tajna nije tajna ako za nju zna više od jedne osobe. Milici Todorović sada već bivši dečko, Rade Kovačević izgleda nije povjerovao kada mu je govorila da ga nije prevarila sa košarakašem Nikolom Pekovićem proteklog ljeta, o čemu je „Alo!“ pisao. A ta avantura izgleda da je dovela do kraha njihove veze.

Milica i Rade su bili idealan par, trebalo je da počnu zajednički život, ali pošto je Rade čuo i pročitao da ga je njegova draga prevarila, od tada nije imao mira. Ona je tvrdila da je sve laž i da nije ni bila na Cecinom koncertu u Budvi, gde se prema priči sve i izdešavalo sa Pekovićem. Iako se Rade trudio da sve bude kao i pre, ipak ga je mučio crv sumnje, zbog čega je počeo da provjerava i saznao je od još nekoliko ljudi da je viđena na Cecinom koncertu. Istog dana kada je trebalo da proslave četiri godine zabavljanja, Rade joj je rekao da zna kako ga je slagala i da ne može da pređe preko toga. Koliko znam, njoj je raskid baš teško pao, par puta su se poslije toga vidjeli, na njeno insistiranje, ali je Rade odlučio da stavi tačku i da svako krene svojim putem bez uvreda i teških riječi - priča nam izvor blizak kompozitoru. 

 Istina je da smo Rade i ja raskinuli. Razlike koje su nas rastavile trenutno nam djeluju nepremostivo, ali pošto nas i dalje vežu jake emocije, možda vrijeme nešto promijeni i nastavimo tamo gdje smo stali - izjavila je Todorovićeva za „Story“.

U želji da čujemo komentar, pozvali smo pjevačicu i kompozitora, ali do zaključenja broja nisu se javljali na telefon.