Bjelopoljac lišen slobode: Sumnjiči se da je tukao i povrijedio dvije osobe
Foto: bijelopolje.me

Bjelopoljac lišen slobode: Sumnjiči se da je tukao i povrijedio dvije osobe

Uprava policije podnijela je juče krivičnu prijavu protiv (N.K.) iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

„Iz krivične prijave i priloga uz istu, proizilazi osnovana sumnja da je N.K., dana 13.07.2024 godine, oko 18:00 h, u mjestu Muslići, opština Bijelo Polje, vršenjem nasilja i bezobzirnim ponašanjem, lako tjelesno povrijedio oštećene R.M.i Z.M, na način što je ušao u njihovu porodičnu kuću, vikao na oštećenu R.M. a zatim je izudarao šakama u predjelu glave, nakon čega je udario šakom u predjelu glave i oštećenog Z.M. a zatim im uputio riječi prijetnje“, kazali su iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bijelo Polje.

Oštećeni su nakon događaja primljeni u JZU Opštu bolnicu Bijelo Polje, kojom prilikom su pregledani i u izvještajima ljekara specijaliste su konstatovane povrede na njihovo ime.

„Državni tužilac je dana 14.07.2024. godine, nakon saslušanja osumnjičenog, donio rješenje kojim mu je određeno zadržavanje u trajanju do 72h“, poručuju iz ODT.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.