Budva: Maloljetnik osumnjičen da je vršnjaku nanio teške tjelesne povrede

Budva: Maloljetnik osumnjičen da je vršnjaku nanio teške tjelesne povrede

Policija je identifikovala i pronašla maloljetnika koji se sumnjiči da je fizički napao vršnjaka ispred noćnog kluba u Budvi i nanio mu teške tjelesne povrede, saopštila je Uprava policije.

“Naime, budvanska policija obaviještena je 18. jula u 02.20 časova da je ispred jednog noćnog kluba nalazi lice sa povredama”, kazali su iz policije.

Na lice mjesta je upućena patrola policije koja je zatekla maloljetnika starog 17 godina sa povredama u predjelu glave, te je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede – prelom dva zuba.

“Policijski službenici preduzeli su aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do sumnje da je oštećeni maloljetnik fizički napadnut ispred pomenutog ugostiteljskog objekta od strane njemu nepoznatog lica, na način što su mu zadati udarci u predjelu glave drškom od startnog pištolja”, nasveli su iz policije.

Daljim radom na terenu izvršilac je identifikovan – takođe maloljetnik starosti 17 godina.

“Pretresom stana i motocikla koje koristi ovo lice pronađen je startni pištolj sa šest komada municije koji je, zajedno sa motociklom privremeno oduzet”, kazali su iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru kojem su spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje, te će se nakon uvida u iste izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.