Smolović: Tražićemo sufinansiranje za još 1.000 klima uređaja

Predsjednik Opštine Bijelo Polje poručio

Smolović: Tražićemo sufinansiranje za još 1.000 klima uređaja

Nakon što je prihvaćen predlog Predsjednika Opštine Bijelo Polje Petra Smolovića na sastanku sa Ministrom energetike Sašom Mujovićem u februaru, da se subvencionira pola cijene klima uređaja za gradjane Bijelog Polja, u daljem periodu će nastojati da se broj klima uređaja poveća za još 1.000 jedinica.

Eko fond je po nalogu ministra Saše Mujovića opredijelio 100.000 eura za pomoć Bjelopoljcima, što je značilo umanjenje cijene za klima uređaj od 200 eura , za ukupno predvidjenih 500 jedinica.

Usljed velikog interesovanja, za 500 jedinica klima uredjaja aplicirano je za svega 24 časa, time su potrošena sva predvidjena sredstva za subvencije.

Predsjednik Opštine traži hitan nastavak projekta, koji će doprinijeti u zimskim uslovima smanjivanju zagađenja vazduha a ljeti kvalitetnijoj klimatizaciji.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.