Vučićev kum Petar Panić udario ženu na pješačkom prelazu, određen mu pritvor

Vučićev kum Petar Panić udario ženu na pješačkom prelazu, određen mu pritvor

Muškarac P.P. (58) uhapšen je nakon što je na pješačkom prelazu udario ženu i nanio joj dvije teške tjelesne povrede. Nova.rs prenosi da je u pitanju Petar Panić Pana, kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je naložilo zadržavanje P.P, pošto je izvršio djelo protiv bezbjednosti u saobraćaju, za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina zatvora.

Okrivljenom se, kako navode, stavlja na teret da je u Zemunu, u Ulici Gornjogradskoj, udario oštećenu N.M. (55) koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kom su se u momentu nezgode nalazile još dvije osobe.

Oštećena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gdje su joj konstatovane dvije teške tjelesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkoljenice. Okrivljeni će 29. jula, uz krivičnu prijavu, biti doveden u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kada će ga saslušati javni tužilac“, stoji u saopštenju.

Izvor:Nova.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.