Preminula državljanka Srbije, pozlilo joj pri izlasku iz mora
Foto: UPSUL

U Čanju

Preminula državljanka Srbije, pozlilo joj pri izlasku iz mora

Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas nakon što joj je pri izlasku iz mora naglo pozlilo, saopštili su iz Pomorsko operativnog centra Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Kako su naveli u saopštenju, Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama primio je u 14 sati i 30 minuta MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ''POLOOONEE'' koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju.

Naime, ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, nakon izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gdje je oranizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama je uputila čamac SAR-5 sa posadom i istu sprovela na gat-5, u dijelu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore. Iako je posada pokušavala tokom kratke vožnje od 15 minuta da reanimira žensku osobu, ona je i pored intervencije medicinske ekipe iz Bara, preminula", naveli su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.