Dženifer Lopez i Kasper Smart pred raskidom?
Dženifer Lopez

Bliži se kraj vezi

Dženifer Lopez i Kasper Smart pred raskidom?

Dženifer Lopez 5. oktobra je bila počasna gošća na večeri kampanje za ljudska prava u Vašingtonu. Na crvenom tepihu Džej Lo je pozirala sa nekoliko gostiju, međutim među njima nije bio njen 18 godina mlađi dečko Kasper Smart.

Iako je Kasper takođe bio na ovoj svječanosti, par se nije slikao zajedno, a kako tvrdi RadarOnline.com, već tri nedelje nisu viđeni zajedno. Portal takođe navodi, da je par pred raskidom, a već tokom leta su bili razdvojeni neko vrijeme. 

- Dženifer ne voli da govori o vezi sa Kasperom, ali je više puta nagovijestila da je hemija koja je postojala između njih, nestala. - otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da Dženifer prolazi kroz težak period.

- Dženifer je neko vrijeme svjesna toga da njena veza s Kasperom neće trajati vječno, a sada joj to govori i srce. - dodao je izvor i otkrio da Dženifer želi da preuzme odgovornost za svoj život i ne ponavlja iste greške iz prošlosti.

Pjevačica je navodno već nekoliko puta pokušala da prekine vezu sa Kasperom, a to joj je u junu najteže palo.

- Snimala je film u Njujorku. Kada nisu radili njene scene, skrivala se u prikolici, jela je sladoled i izgledala je jako umorno. Kasper je za to vrijeme na Instagramu objavljivao slike sa kampovanja na kom je bio sam. Pjevačicin tim je tada počeo da je prprema za solo pojavljivanja u javnosti, međutim tada je ipak rešila da se vrati igraču. - ispričao je izvor za RadarOnline.

Dženifer je, navodno, raskid najteže pada zbog Kasperovog bliskog odnosa sa njenim petogodišnjim blizancima Maksom i Emom. Dženifer je djecu dobila sa pjevačem Mark Entonijem od kog se razvela nakon sedam godina braka. Sa igračem Kasperom je u vezi dvije godine.

(Stil)