Uhapšen egipatski olimpijski rvač u Parizu zbog optužbi za seksualni napad

Uhapšen egipatski olimpijski rvač u Parizu zbog optužbi za seksualni napad

Egipatski olimpijski rvač Mohamed Ibrahim uhapšen je danas u Parizu zbog optužbi za seksualni napad.

Parisko tužilaštvo objavilo je saopštenje u kojem se navodi da je muškarac rođen u martu 1998. godine u Egiptu, rvač u olimpijskoj delegaciji, danas uhapšen ispred kafića Oz.

Kako se saznaje, uhapšen je zbog optužbe da je dodirivao zadnjicu jednoj gošći kafića, prenosi BBC.

Egipatski olimpijski komitet (EOK) imenovao je Ibrahima, koji je osvojio bronzanu medalju na Igrama u Tokiju, kao člana tima koji je uhapšen.

Istakli su da će on biti pod istragom Etičkog komiteta i da bi se mogao suočiti sa doživotnom zabranom takmičenja.

„Ako optužbe budu potvrđene, rvač će se suočiti sa trajnom suspenzijom i biće mu zabranjeno da učestvuje na domaćim i na međunarodnim takmičenjima“, navodi se u saopštenju.

Ibrahima je u Parizu u prvom kolu u kategoriji do 67 kilograma pobedio Azerbejdžanac Hasrat Džafarov.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.