Ekrem- Da nisam oženjen, ženio bih Miss Svetlanu!
Igbala i Ekrem Jevrić

Pronašao novu Vendi

Ekrem- Da nisam oženjen, ženio bih Miss Svetlanu!

Večiti farmer, Ekrem Jevrić izgleda je pronašao novu zanimaciju, tačnije novu simpatiju i ispričao je kako mu se čini da se Miss Svetlana mota oko njega, nešto hoće

Naime, Zorica i Ekrem su ćaskali. Prvo su pričali o Svetlani. Ekrem je rekao kako ga Svetlana juri i nešto hoće, ali nema šanse da dobije bilo šta od njega. Zorica je rekla da bi mogli da je našminkaju, pa da izgleda lijepo.

Kasnije, Svetlana je u trpezariji sjela do Ekrema, a Zorica je prokomentarisala kako ona nije Ekremov tip, jer Ekrem voli plavuše. 

Cecu je zanimalo kako Ekrem nosi naočari posred glave. On joj je objasnio. Zorica je Svetlani rekla da ona pravi Ekremu problem kod Igbale, da bi se Ekrem ubacio pričom da je žena željela da ga ostavi zbog Vendi. 

On joj je objasnio da je to šou i da je morao to da učini. Ekrem je potom upitao Svetlanu da li je udata. Rekla je da nije, ali da razmatra svoje opcije. Ekrem je, na pitanje farmera, priznao da mu se sviđa Svetlana. Priznao je da bi je oženio da on sam nije oženjen. Jelenu G. pak ne bi oženio.

(Alo.rs)