Ibrahimović: Onaj kome smeta što je BS u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka
Foto: Dobrilo Malidžan/Pobjeda

Ibrahimović: Onaj kome smeta što je BS u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka

Onaj kome smeta što je Bošnjačka stranka u novoj rekonstruisanoj Vladi taj nije prijatelj Bošnjaka, niti prijatelj nezavisne, multietničke, multivjerske, građanske Crne Gore - poručio je potpredsjednik Vlade, ministar vanjskih poslova i lider te partije Ervin Ibrahimović u intervjuu za Radio i televiziju Rožaje.

- Nemamo ni promil sumnje da smo donijeli ispravnu odluku - poručio je Ibrahimović.

On je kazao da Bošnjačka stranka nije odustala od svojih principa na kojima čvrsto stoji godinama i poručio da “dok je BS u Vladi, građani Crne Gore ne treba da brinu za njen suverenitet, integritet i evroatlanski put”.

Predsjednik BS je istakao i da će ministri iz te partije imati značajan uticaj na unutrašnju, a ne manje važno i vanjsku politiku Crne Gore, jer ona bez rezerve mora biti proevropska i evroatlanska.

Ibrahimović je kazao i da je formiranje Ministarstva dijaspore ispunjene obećanja datog našim ljudima u dijaspori koje će odgovoriti kvalitetno na sve njihove potrebe, i to Ministarstvo će zahvaljujući Bošnjačkoj stranci biti most između države i dijaspore.

Predsjednik BS-a je kazao da je prilikom zvanične posjete Republici Turskoj, dogovoreno potpisivanje nekoliko sporazuma koji će direktno uticati na privredu, a bilo je riječi o razvoju turizma posebno vjerskog, i podcrtana je važnost razvoja sjevera Crne Gore.

Ibrahimović se osvrnuo i na probleme drvoprerađivača u Rožajama, kao i na probleme stanovnika u blizini divlje deponije Mostina i kazao da Vlada mora urgentno reagovati i imati više senzibiliteta kako bi se zaustavilo dalje iseljavanje iz te opštine a građani zštitili i dobili jednaka prava kao i ostali u Crnoj Gori. Kazao je da se Bošnjačka stranka neće baviti populizmom, već će voditi ispravnu politiku koja će unaprijediti život građanima Rožaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.