Demokrate: U slučaju samostalnog nastupa na izborima u Podgorici nosilac liste biće Šaranović

Demokrate: U slučaju samostalnog nastupa na izborima u Podgorici nosilac liste biće Šaranović

U slučaju samostalnog nastupa Demokrata u Podgorici nosilac liste da bude Šaranović, odlučeno je na večeras održanoj sjednici Odbora Demokrata Glavnog grada u susret nastupajućim lokalnim izborima.

Kako se navodi u saopštenju Demnokrata na sjednici su predsjednici 35 mjesnih odbora podnijeli izvještaje o realizovanim aktivnostima na pripremi za prestojeću izbornu kampanju.

“Konstatovano je da proces prikupljanja potpisa ide planiranom dinamikom i da će se u narednim danima privesti kraju realizacija pomenute aktivnosti. Demokrate Glavnog grada nastavljaju u narednim danima sa pripremom svoje infrastrukture za samostalan nastup, istovremeno razmtrajuci potencijalne koalicione aražmana”, navodi se u saopštenju.

Na sjednici su u svojim diskusijama članovi Odbora Demokrata Glavnog grada predložili da u slučaju samostalnog nastupa nosilac izborne liste bude minitar unutrašnjih poslova, Danilo Šaranovic.

“Konačnu odluku u vezi sa načinom nastupa Odbor Demokrata Glavnog grada donijeće na narednoj sjednici”, saopštile su Demokrate.

Izbori u Podgorici zakazani su za 29. septembar, nakon što je nedavno glasovima odbornika opozicije, Milatoviću bliskog Pokreta za Podgoricu, GP URA i jedne odbornice Pokreta za promjene (PzP) skraćen mandat lokalnom parlamentu. Odlazeću vlast u Podgorici čine PES, koalicija okupljena oko nekadašnjeg DF-a, Demokrate i GP URA.

Rok za podnošenje lista za izbore u Podgorici počinje da teče 17. avgusta i trajaće do 3. septembra do ponoć.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.