Trejsi Šenon: Moja kćerka nema pasoš, ilegalno je prešla granicu sa Albanijom

Trejsi Šenon: Moja kćerka nema pasoš, ilegalno je prešla granicu sa Albanijom

Majka otete djevojčice kazala da bezuspješno pokušava stupiti u kontakt sa bivšim mužem Trejsi Šenon, majka šestogodišnje djevojčice koju je otac odveo bez pristanka iz Crne Gore, kazala je Pobjedi da njena kćerka nije imala pasoš, te da je granicu Crne Gore i Albanije prešla ilegalno.

Ona je ponovila da je zabrinuta za djevojčicu, kao i da još uvijek nema dodatnih informacija.

Kako kaže, ambasada je nije informisala o bilo kakvim novostima.

-Ne znam koji su mi nareni koraci. Pokušavam da stupim u kontakt sa njenim ocem kako bih razgovarala sa kćerkom, ali on još uvijek ne odgovara na moje pozive i poruke, kazala je Trejsi Šenon.

Podsjećamo, iz Uprave policije su juče saopštili da je djevojčica u pratnji oca napustila teritoriju Albanije u pravcu Velike Britanije.

Iz policije su pojasnili da je utvrđeno da je otac maloljetne djevojčice zajedno sa njom napustio teritoriju Crne Gore, da bi nakon toga njoj bila izdata privremena putna isprava u Ambasadi SAD-a u Tirani.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.