Mike Tyson tvrdi da je spreman za meč s Jakeom Paulom: Bježat će kao lopov, gotov je

Mike Tyson tvrdi da je spreman za meč s Jakeom Paulom: Bježat će kao lopov, gotov je

Slavni bokser Mike Tyson tvrdi da je spreman za borbu s Jakeom Paulom, koja je odgođena za 15. novembar.

Tyson i Paul su trebali ući u ring 20. jula, no legendarni Mike je imao problema s čirom, zbog kojeg je meč morao biti odgođen. Trenutni termin je 15. novembar, a borba bi se trebala održati na stadionu AT&T u Teksasu. Riječ je o profesionalnom meču s nizom uslova.

Pedesetosmogodišnji Tyson se nije profesionalno borio od 2005. godine, no ipak tvrdi da je spreman nokautirati mnogo mlađeg Paula.

"Imao sam manji problem, razbolio sam se, ali se osjećam dobro i spreman sam. Paul je možda bio u ringu s ljudima koji imaju iste namjere, no stvarnost je drugačija. Čim uhvatim tog tipa, bit će gotovo. Bježat će, bježat će kao lopov", rekao je Tyson.

Istina, on je imao egzibicioni meč 2020. godine protiv veterana Roya Jonesa Juniora.

"Mogu ovo, ko još može osim mene? Youtuber će se boriti protiv najboljeg borca svih vremena", dodao je Mike.

Paul ima 27 godina, a u karijeri je upisao 10 pobjeda i jedan poraz.

"Volim Mikea i poštujem ga, ali mi nismo prijatelji do 15. novembra", poručio je bokser i youtuber.

Borba je dogovorena na osam rundi u trajanju od po dvije minute.

Izvor KLIX.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.