Došljak: PES nema problem sa DPS, već sa neznavenim premijerom koga svakodnevno moraju da brane
FOTO: DPS

Došljak: PES nema problem sa DPS, već sa neznavenim premijerom koga svakodnevno moraju da brane

“Obraćamo vam se, ali i ovog puta, bez humora, želeći da pohvalimo napore premijera Spajića, jer se pomučio da u ime građana Crne Gore obiđe markete po Evropi i saopšti nam istinu – da su cijene proizvoda tamo niže nego u Crnoj Gori”, poručila je Jovana Došljak, članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS i članica Izvršnog odbora DPS Berane.

Kako dodaje, očigledno je da nemaju problem sa DPS-om, nego sa neznavenim premijerom, koga morate da branite svakodnevno i po svaku cijenu. 

“To činite toliko neuspješno da vas i vaši istaknuti članovi sve češće napuštaju, ističući Spajićeve “dobre rezultate”. Od gospodina Zečevića, funkcionera PES-a, uspješnog privatnika-preduzetnika iz vremena “decenijske pohare DPS-a”, tražimo odgovore na pitanja kolike su bile plate zaposlenima u njegovoj firmi 2020. godine, a kolike su danas? Ko ga je onemogućavao da ih poveća? Nije valjda DPS”, pita ona.

Takođe, od Zečevića traži da saopšti crnogorskoj javnosti kolike su bile cijene hrane – usluga u njegovom ugostiteljskom objektu prije dolaska Spajića, a kolike su danas.

“Nije valjda i to provjeravano u St. Tropeu? Pogađa li inflacija funkcionisanje Vašeg ugostiteljskog objekta i da li Vam je potreban kalkulator da saopštite građanima i Spajiću da su Vam priganice nedavno bile 2.5 eura, a da su sada 4.5 eura? Prijatno nam”, zaključuje Došljak. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.