Đurašković demantuje Miroljuba Petrovića: Niko nam se nije obratio za snimanje spota

Đurašković demantuje Miroljuba Petrovića: Niko nam se nije obratio za snimanje spota "Srce Srbije"

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković saopštio je da je brutalna neistina da je dao bilo kakvu podršku za snimanje spota „Srce Srbije“.

On je reagovao nakon izjave predsjednika udruženja „Pleme Kuči“,Miroljuba Petrovića, na čijem je YouTube kanalu objavljena pomenuta pjesma. Takođe, Đurašković je odlučno demantovao navode da je u prijateljskim odnosima sa Petrovićem, naglasivši da ga nikada u životu nije vidio, niti na fotografiji, a kamoli na bilo koji drugi način.

„Prijestonici Cetinje, kao ni meni lično, niko se nije obraćao sa zahtjevom za dozvolu snimanja spota “Srce Srbije”. Nijesmo bili informisani o snimanju, niti bi ga, u bilo kom slučaju dozvolili. Kao što sam najavio, podnijećemo tužbu i razmotriti da li ima krivične odgovornosti svih koji su učestvovali u kreiranju tog sramnog sadržaja“, kazao je Đurašković.

Kako je zaključio, “Petrović je ovim neistinama pokazao da je očigledno riječ o ličnosti koja ima hitnu potrebu za nekom drugom vrstom savjetovanja i podrške”.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.