DPS Nikšić: U Nikšiću bolje žive samo vlastodršci i njihove familije

DPS Nikšić: U Nikšiću bolje žive samo vlastodršci i njihove familije

Iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić ocijenili su da u tom gradu bolje žive samo vlastodršci i njihove familije.

-Na činjenice koje iznosimo, a u vezi nerada, neprofesionalizma, nepotizma, bahatosti, javiše se iz nikšićkog NSD-a sa pričom u koju vjeruju samo oni.Gospodo, ne živi Niķšić bolje, samo živite bolje vi i vaše familije, sinovi, šćeri, braća, sestre, kumovi. Zato vam sve izgleda bajno i sjajno, a nikad je jadnije i bijednije u našem gradu. Nek’ građanima kaže vaš predśednik Opštine kako je zasposlio i ženu i sestru u EPCG, nek’ kažu ostali vaši funkcioneri koji po 3-4 člana iz familije zaposliše. Nek’ kažu građanima kako nas truju i smećem i gritom, kako se iz Nikšića masovno odseljava, kako je prirodni priraštaj negativan, kako poljoprivredna grana izumire, kako se stavlja omča oko vrata svim javnim preduzećima i službama, nek’ kažu kako prijete progonom neistomišljenika, nek’ kažu šta bi sa fabrikama, reciklažnim centrima, fakultetom, nadvožnjacima i podvožnjavima, vodovodima itd. Šta bi s obećanjem u vezi Metalca, Željezare itd - navodi se u saopštenju.

Dodaju da su u pitanju šarene laži.

-Dobro je samo funkcionerima vaše i drugih partija koje čine vlast, a građani žive mnogo gore nego, sada te, kako se čini, daleke 2020. godine. Zato se i tresete od straha zbog rezultata na predstojećim lokalnim izborima, koji će značiti početak vašeg političkog kraja, i zato i pišete saopštenja koja nijesu ništa drugo do odraz, davno vam spočitane istine, da je Nova srpska demokratija fabrika laži - zaključuju iz DPS-a.

Izvor:Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.