Milović: Spajić je izdao i partiju i građane, od PES-a napravio privezak stranku Andrije Mandića

Milović: Spajić je izdao i partiju i građane, od PES-a napravio privezak stranku Andrije Mandića

Bivši član PES-a Andrej Milović rekao je da je šef partije i premije Milojko Spajić stvorio veliki broj neprijatelja u partiji. -On je izdao ne samo mene, izdao je PES i ljude koji su ga podržavali i sve građane kojima je nudio politiku trećeg puta. Nisam ja izdao građane i njihove interese, to je on uradio - rekao je Milović.

Od PES-a napravio privezak partiju Andrije Mandića, od politike trećeg puta imamo politiku trećeg priveska - dodao je Milić.

Na pitanje zašto prije nije govorio o tome, Milović je rekao da nije znao šta je Spajić radio, već da je mnoge stvari saznao po izlasku iz partije. 

-Suština pominjanja Kotrela ne odnosi se na PES nego na Milojka Spajića, oni ne znaju šta on radi. On mnoge stvari krije od partije, mnoge stvari saznao u prethodnom periodu, a on je stvorio veliki broj neprijatelja u samoj partiji - rekao je Milović.

-Mi treba da pokušamo da vratimo Podgoricu i Crnu Goru građanima, ona je oteta, partije su je otela - naveo je bivši ministar pravde.

On tvrdi i da je Bezbjednosna informativna agencija (BIA) Srbije snimila Spajića da ulazi u vilu južnokorejskog “kralja kriptovalatua” Do Kvona.

Rekao je da neke stvari nije znao, ali da mu je Spajić napravio neprijatelje, koji mu pomažu da složi puzle.

Upitan da li se obraćao nadležnim organima, rekao je da je već ponešto rekao, a da već postoji jedan broj predmeta tamo.

- Oni će imati epilog, kada dođe do smjene vlasti. Pobijedili smo DPS posle 30 godina, a ne da ne pobijedimo Milojka Spajića i Vasa Čarapića - naveo je Milović.

Upitan da li on danas pokušava da "slomi kičmu Spajiću" odgovorio je da Spajić nema kičmu.

-Njegova kičma se nalazi u podgoričkoj listi - rekao je Milović.

Upitan ko su nosioci visokih funkcija u Crnoj Gori koji prave građevinske firme pod tuđim imenima, Milović je rekao da ne želi da uzima posao SDT i SPO.

Samo neka prate, neko se krije iza EBRD, EBRD je postavio procedure, ali domaća kompanija postavlja uslove. To što se neki skrivaju iza EBRD neka SPO i SDT se time bave. Lako će do toga doći, vidjećete ko će dobiti poslove - rekao je Milović.

Upitan da li ima aspiracije za učešće na izborima na državnom nivou, rekao je da su za sada fokusirani na Podgoricu.

-Mi treba da doprinesemo da vlada padne u Podgorici i misim da će ona pasti. Partije koje čine vlasrt na podgoričkom nivoi neće preći 40 posto i to je početak nečega što treba da se desi. 29. septembra će slaviti Crna Gora,a oni kako su radili tako će i dočekati - rekao je Milović.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.