Tramp: Ako pobijedim na izborima spreman sam da Masku ponudim mjesto u Vladi
Donald Tramp i Ilon Mask

"Ne znam da li bi mogao da prihvati zbog količine posla koju obavlja"

Tramp: Ako pobijedim na izborima spreman sam da Masku ponudim mjesto u Vladi

Kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp izjavio je da je spreman da ponudi milijarderu Ilonu Masku mjesto u američkoj vladi ako osvoji novi mandat, iako je priznao da Mask možda neće imati vremena za to.

U intervjuu sa Šonom Rajanom Tramp je kazao da Mask vodi velike kompanije, te da možda ne bi mogao da prihvati i funkciju u vladi.

"Ja bih ga stavio u vladu, ali ne znam kako bi mogao da prati količinu posla kojim se bavi. Ali mogao bi da savjetuje vladu o određenim pitanjima, na primjer o vještačkoj inteligenciji", kazao je Tramp.

On je naglasio da ima odlične odnose sa Maskom, koji bi, tvrdi Tramp, želio da učestvuje u optimizaciji rada vlade SAD.

Ranije su zapadni mediji prenijeli da će Tramp, ako pobijedi na izborima, Masku ponuditi mjesto u svojoj administraciji ili mjesto savetnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.