Đoković neće igrati na turniru u Beogradu

Đoković neće igrati na turniru u Beogradu

Novak Đoković neće igrati na turniru u Beogradu koji će se održati krajem tekuće sezone.

Ljubitelji tenisa i sporta uopšte očekivali su da će se Đoković pojaviti na turniru koji će se održati od 3. do 9. novembra ove godine, ali je olimpijski šampion nakon svog prvog meča na Ju-Es openu poručio da neće igrati u Beogradu.

-Nažalost, ove godine neću igrati na tom turniru, ali želim sav uspjeh organizatorima, Nadam se da će ostali srpski teniseri igrati, da će biti neko zvučnije ime. Nezgodna je nedjelja, pred Masters u Torinu, pred kraj je sezone. Mnogi završavaju sezonu posle Bersija... Vidjećemo šta će biti, siguran sam da će sigurno biti uspješno – istrakao je Đoković na konferenciji za novinare nakon meča sa Albotom.

Novak je rekao da mu je drago što se turnir vratio u Beograd, a pohvalio je i direktora turnira, svog brat Đorđa.

-To je njegov projekat, on je od početka do kraja uradio sa svojim timom. Drago mi je jer on i njegov tim rade dobar posao, znaju kako da organizuju dobar turnir. Ove godine se pružila prilika da se uzme licenca na dvije godine. Ta licenca ne pripada nama, nego turniru u Sankt Petersburgu i onda zbog situacije u Rusiji, dosta je putovao taj turnir. Drago mi je da imamo dvije godine garantovane -  poručio je najbolji srpski teniser.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.