Luka Bar prodaje 2,48 hiljada tona uglja

Luka Bar prodaje 2,48 hiljada tona uglja

Luka Bar pozvala je zainteresovane da do 25. septembra dostave ponude na javni poziv za prodaju uglja.

Na prodaju je ponuđeno 2,48 hiljada tona uglja po početnoj cijeni 129,15 eura po toni, odnosno ukupno 320,16 hiljada eura. Početna cijena izražena je bez poreza na dodatu vrijednost (PDV).

Ugalj nije moguće kupovati parcijalno, već isključivo kao cjelinu.

Prodaja se obavlja prikupljanjem ponuda u zatvorenim kovertama, koje se šalju preporučenom poštom, ili predaju na arhivu Luke Bar.

Ugalj, koji se može pogledati radnim danima od 11 do 14 sati, se nalazi u području Luke Bar, na terminalu za rasute, specijalne i tečne terete.

Svi ponuđači su u obavezi da uplate depozit u iznosu od pet hiljada eura.

Javno otvaranje ponuda obaviće Komisija 2. oktobra u 12 sati u upravnoj zgradi Luke Bar.

Rangiranje i ocjena ponuda vrši se na osnovu kriterijuma - najviša ponuđena cijena, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.