Zenović napustio Demokrate nakon dogovora o nastupu sa PES-om
Đorđe Zenović (Foto: RTV Budva/screenshot)

Zenović napustio Demokrate nakon dogovora o nastupu sa PES-om

Nosilac liste Demokrata na minulim majskim izborima Đorđe Zenović za Portal RTCG nije želio da potvrdi ili demantuje saznanja da je sinoć napustio tu partiju.

Vijesti nezvanično saznaju da je Zenović tu odlukuo napuštanju Demokratske CG objelodanio sinoć na sastanku odbora te partije u Budvi nakon što je saopšteno da će zajedno sa Pokretom Evropa sad (PES) nastupiti na predstojećim novembarskim vanrednim lokalnim izborima.

"Nemam komentar na tu temu. Kad budem odlučio, oglasiću se tim povodom narednih dana", kazao je Zenović Portalu RTCG.

Kako saznaju "Vijesti", i dio Odbora podržao je Zenovića i iskazao nezadovoljstvo odlukom vrha Demokrata da mimo konsultacija sa lokalnim Odborom donese odluku da sa Spajićevom partijom nastupi na budvanskim izborima.

Još se ne zna da li će Zenović nastaviti svoj politički angažman sam ili u vidu građanske liste.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.