DPS: Načelnik Komunalne policije Nikšić ne zna popuniti putni nalog, ali zna zloupotrebljavati položaj
FOTO: DPS

DPS: Načelnik Komunalne policije Nikšić ne zna popuniti putni nalog, ali zna zloupotrebljavati položaj

Da nam javne službe vode neprofesionalci, neznaveni i politički aparatčici pokazuje i primjer načelnika Komunalne policije Nikšić Veselina Čurovića, kazali su iz Opštinskog odbor DPS Nikšić.

- Da mu je samo lična korist bitna, pokazuje podatak da, dok je stanje u komunalnoj oblasti nikada gore, načelnik zapošljava i sina u lokalnoj upravi, tačnije u Sekretarijatu za lokalnu samoupravu. Ko zna koji je ovo sin po redu lokalnih vlastodržaca uhljebljen u Opštinu Nikšić i ko zna koji po redu član familije - navode u saopštenju.

O kakvom profilu čovjeka se radi, kako su kazali, pokazuje i činjenica da je isti prekršajno kažnjen zbog odavanja i zloupotrebe ličnih podatataka ekoloških aktivista, koji su radili posao umjesto njega. O kakvom profilu je riječ pokazuju i putni nalozi objavljeni na sajtu Opštine Nikšić gdje se vidi da već mjesec dana g. Čurović službeno auto pali u 07 h i gasi u 07 h, znači u istom satu, a prelazi kilometražu od 400 km. Fenomen kojim će se, nadamo se, baviti tužilaštvo.

- Jasno je da dotični ne zna popuniti ni putni nalog, al’ zna voziti službeni auto, zna zaposliti sina u istoj instituciji đe je rukovodilac i zna se baviti nezakonitim radnjama. Ovo je slika i prilika aktuelne lokalne vlasti u Nikšiću, al’ ne još dugo - poručuju iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.