Jedna osoba uhapšena u Herceg Novom, protiv druge krivična prijava: Osumnjičeni za krađu novca, bakarnih cijevi, kupatilske galanterije...

Jedna osoba uhapšena u Herceg Novom, protiv druge krivična prijava: Osumnjičeni za krađu novca, bakarnih cijevi, kupatilske galanterije...

"Sprovodeći planske aktivnosti službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi rasvijetlili su više krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Naime, lociran je i lišen slobode D.S. (25) koji je zajedno sa V.R. koji je prethodno procesuiran i nalazi se u UIKS-u, 20. juna izvršio tešku krađu u mjestu Zelenika. Oni su upotrebom podesnog sredstva demontirali veću količinu bakarnih cijevi sa rashladnih uređaja i prodali ih na otpadu sekundarnih sirovina", navode iz Uprave policije.,

Tokom jula su, dodaju iz Uprave policije, izvršili još dvije teške krađe u mjestu Meljine, upotrebom fizičke snage i podesnog sredstva nasilno otvorili ulazna vrata jednog objekta iz kojeg su otuđili veći broj komada kupatilske galanterije, kao i bakarne obloge i okove.

"Sve to su otuđili na način što su prethodno podesnim sredstivma polomili predmete u okviru kojih su otuđeni djelovi stajali. Tako je prilikom oštećenja na jednoj od česama istekla voda pod pritiskom te je došlo do poplave u ovom objektu i na taj je način pričinjena veća materijalna šteta", navode iz Uprave policije. 

Otuđene predmete osumnjičeni su, kako je saopšteno, prodali na otpadu sekundarnih sirovina.

"Osim toga, hercegnovska policija rasvijetlila je krivično djelo krađa. Osumnjičeni V.H. (24) iz Nikšića otuđio je novac u iznosu od 500 eura iz jednog vozila u Igalu.

Novac je pronađen i vraćen vlasniku, dok će krivična prijava protiv osumnjičenog biti podnijeta u redovnom postupku", saopšteno je iz Uprave policije. 

Izvor:M PORTAL

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.