Milatović će u Pragu razgovarati sa novim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan i predsjednicom EK

Milatović će u Pragu razgovarati sa novim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan i predsjednicom EK

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće 30. i 31. avgusta u Pragu, gdje će učestvovati na GLOBSEC Forumu 2024.

Tokom učešća na forumu, predsjednik Milatović govoriće na panelu na temu kako Zapadni Balkan može iskoristiti trenutak da ubrza integracioni proces ka Evropskoj uniji, saopšteno je iz Kancelarije za odnose s javnošću Predsjednika Crne Gore. 

"Na marginama Foruma Predsjednik Milatović će se sastati sa predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i novim američkim izaslanikom za Zapadni Balkan Aleksanderom Kasanofom.

GLOBSEC Forum, jedna od najistaknutijih evropskih platformi za dijalog, ima za cilj da ukaže na rastući značaj Centralne i Istočne Evrope u globalnoj bezbjednosti.

Ovogodišnji forum okupiće više od 1.500 učesnika iz preko 70 zemalja svijeta", navodi se u najavi. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.