Injac: Za besplatni prevoz dobili smo odobrenje ASK-a

Injac: Za besplatni prevoz dobili smo odobrenje ASK-a

Nakon o finansiranju političkih partija nije prekršen, a prije odluke smo obezbjedili mišljenje od Agencije za sprječavanje korupcije, saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Ona je to kazala nakon što su Stefan Ćulafić, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada i Centar za demokratsku tranziciju na društvenoj mreži "X" napisali da je obezbjeđivanjem besplatnog prevoza za građane tokom septembra prekršen Zakon o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja.

- Kada bi se odlazeći odbornik DPS-a Ćulafić u politici vodio etikom, te etičke principe iz akademskog poziva, primjenio u politici, onda bi provjerio i ne bi plasirao neistine. Zakon o finansiranju političkih partija nije prekršen, a prije odluke smo obezbjedili mišljenje od ASK - saopštila je Injac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.